Uambitiøs dansk indsats på klimakonferencen

 

Billede1


Klimakonferencen COP23 er slut efter to ugers forhandlinger i Bonn, Tyskland. Resultatet er en lang række beslutninger, der giver den nødvendige mulighed for at hæve ambitionerne for klimatiltag og tilpasning til klimaforandringer. Desværre gjorde Danmark ikke meget væsen af sig i forhandlingerne.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra 92-gruppen oven på konferencen.

Læs mere

Amerikansk skyggedelegation til COP23

tumblr_ndk9jkNMSJ1qfirfao1_1280

 

COP 23 er i gang på anden uge i Bonn, og selv om den amerikanske præsident Donald Trump tidligere på året meddelte USA's exit fra klimaaftalen fra 2015, har Trump-administrationen alligevel sendt en delegation for at promovere amerikanske kul- og naturgaskilder.

Men der er også en anden delegation, der deltager med amerikanske fortegn, ledet af New Yorks borgmester, Michael Bloomberg og Californiens guvernør, Jerry Brown, med det formål at vise, at byerne og delstaterne kan løfte ansvaret for at reducere USA's udslip af CO2, når det Hvide Hus ikke vil.

Læs mere

Aktuelt

Det sker i FN-forbundet

Få overblikket over arrangementer med FN i fokus

Vi søger praktikanter til foråret 2018

Interesserer du dig for FN? Og er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i NGO-verdenen i Danmark? Med et dansk fokus med globalt perspektiv? Så kan det være, du er en af vores nye praktikanter.

Danmarks overholdelse af konventionen om civile og politiske rettigheder

Sammen med 14 andre organisationer har vi i FN-forbundet indgivet en fælles NGO-rapport til FN's Menneskeretskomité vedr. Danmarks overholdelse af konventionen om civile og politiske rettigheder, hvor den nuværende udlændingepolitik udgør et af de ømme punkter.


At UN, over $2 billion pledged to help hurricane-affected Caribbean nations ‘build back better’

ISIL ‘down but not out’ in Iraq; UN envoy urges efforts to defeat group’s extremist ideology

With access to clean, modern energy, poorer countries look to power ahead through innovation – UN report
FN-forbundet · Tordenskjoldsgade 25 st.th. · 1055 København K · Tlf. 3346 4690 · Fax · Mail fnforbundet@fnforbundet.dk