DEBAT: Har FN’s Sikkerhedsråd udspillet sin rolle?


757602

UN Photo/ Manuel Elias


Konflikten i Syrien fortsætter ufortrødent på sit 8. år med et ubærligt antal civile ofre og flygtninge. Igennem årene, hvor konflikten synes at være blevet mere og mere kompleks, med flere og flere aktører, har én ting stået helt klart - Sikkerhedsrådets uenighed.

 

Læs mere

FN’s sikkerhedsråd lander i Københavns lufthavn

 

Når FN's sikkerhedsråd lander i København om et par timer, for at fortsætte til Sverige til en uformel mødeweekend, er der håb for øget dialog og tilnærmelse mellem nogle af de globale konflikters hovedaktører.

Det er første gang, Sikkerhedsrådet mødes i Sverige.

 

Læs mere

Aktuelt

Det sker i FN-forbundet

Få overblikket over arrangementer med FN i fokus

Indtryk fra FN’s årlige Kvindekommission

Tilbage i marts måned fandt årets CSW – Commission on the Status of Women – sted i FN’s hovedkvarter i New York. Vi fik besøg af de tre ungerepræsentanter i den danske delegation Sarah, Ida og Emmeli til en snak om deres deltagelse i konferencen. Læs med om deres oplevelser lige her!

Vi søger skribenter

Vi søger medlemmer til en ny redaktion på GLOBAL. En redaktion med et hjerte for FN og lyst til formidling. Du kan have en generalist- eller specialviden; du kan være erfaren skribent eller novice... Bare du har nysgerrighed og vilje til at formidle.

FN-forbundet · Tordenskjoldsgade 25 st.th. · 1055 København K · Tlf. 3346 4690 · Fax · Mail fnforbundet@fnforbundet.dk