Bliv ungdomsdelegat til FN's Generalforsamling

Brænder du for unges rettigheder, FN's verdensmål og internationalt samarbejde? Og har du lyst til at sætte fokus på den danske ungeindsats i FN?

DUF søger lige nu kandidater til Danmarks officielle ungdomsdelegat, der skal deltage ved FN's Højniveaumøde (HLPF) og FN's generalforsamling (UNGA) i hhv. juli og september 2017 i New York.

Både medlemsorganisationer af DUF og andre ungdomsorganisationer kan indstille kandidater til dette års ungdomsdelegat. Vær dog opmærksom på, at den enkelte organisation kun kan indstille én kandidat.

Læs mere på DUF's hjemmeside.

En route à Genève

I weekenden blev de første skridt taget med en workshop om unges deltagelse i menneskerettighedsdagsordenen

Bliv ungdomsdelegat til FN's Generalforsamling

Brænder du for unges rettigheder, FN’s verdensmål og internationalt samarbejde? Så læs med her