Bliv ungdomsdelegat til FN's Generalforsamling

Brænder du for unges rettigheder, FN's verdensmål og internationalt samarbejde? Og har du lyst til at sætte fokus på den danske ungeindsats i FN?

DUF søger lige nu kandidater til Danmarks officielle ungdomsdelegat, der skal deltage ved FN's Højniveaumøde (HLPF) og FN's generalforsamling (UNGA) i hhv. juli og september 2017 i New York.

Både medlemsorganisationer af DUF og andre ungdomsorganisationer kan indstille kandidater til dette års ungdomsdelegat. Vær dog opmærksom på, at den enkelte organisation kun kan indstille én kandidat.

Læs mere på DUF's hjemmeside.

Akut humanitært behov i Bangladesh

FN’s Fødevareprogram (WFP) er blandt de organisationer, der forsøger at hjælpe de mere end 300.000 mennesker, der er flygtet fra volden i Myanmar over grænsen til Bangladesh.

Der skal kæmpes for det

Man skulle ikke tro, at det kun er to år siden, at alle FN’s medlemslande vedtog de 17 Verdensmål, herunder nummer 16, hvor de 193 medlemslande alle lovede at »fremme retfærdige, fredelige og inkluderende samfund«. Sådan skriver Ole Olsen på FN's demokratidag.