Bliv ungdomsdelegat til FN's Generalforsamling

Brænder du for unges rettigheder, FN's verdensmål og internationalt samarbejde? Og har du lyst til at sætte fokus på den danske ungeindsats i FN?

DUF søger lige nu kandidater til Danmarks officielle ungdomsdelegat, der skal deltage ved FN's Højniveaumøde (HLPF) og FN's generalforsamling (UNGA) i hhv. juli og september 2017 i New York.

Både medlemsorganisationer af DUF og andre ungdomsorganisationer kan indstille kandidater til dette års ungdomsdelegat. Vær dog opmærksom på, at den enkelte organisation kun kan indstille én kandidat.

Læs mere på DUF's hjemmeside.

Vi søger praktikanter til foråret 2018

Interesserer du dig for FN? Og er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i NGO-verdenen i Danmark? Med et dansk fokus med globalt perspektiv? Så kan det være, du er en af vores nye praktikanter.

Danmarks overholdelse af konventionen om civile og politiske rettigheder

FN-forbundet har, sammen med 14 andre organisationer, netop sendt et brev til FN's menneskeretskomité som følger overholdelsen af konventionen om civile og politiske rettigheder.