Bliv ungdomsdelegat til FN's Generalforsamling

Brænder du for unges rettigheder, FN's verdensmål og internationalt samarbejde? Og har du lyst til at sætte fokus på den danske ungeindsats i FN?

DUF søger lige nu kandidater til Danmarks officielle ungdomsdelegat, der skal deltage ved FN's Højniveaumøde (HLPF) og FN's generalforsamling (UNGA) i hhv. juli og september 2017 i New York.

Både medlemsorganisationer af DUF og andre ungdomsorganisationer kan indstille kandidater til dette års ungdomsdelegat. Vær dog opmærksom på, at den enkelte organisation kun kan indstille én kandidat.

Læs mere på DUF's hjemmeside.

USA skærer halvdelen af sit bidrag til UNRWA

FN-organisationen beder det internationale samfund om støtte til at fortsætte den vitale indsats for palæstinensiske flygtninge på sundhedsområdet, med nødhjælpsforsyninger og skolegang. Men det er ikke med bøjet hoved.

Nyt ikon for Verdensmål 10

Den 1. januar 2018 lancerede FN-systemet et nyt ikon for Verdensmål 10: Mindre ulighed. Find link til download af det nye ikon her