Det globale demokrati

Mød vores generalsekretær, Torleif Jonasson og tidl. udviklingsminister Christian Friis Bach, når de skal tale om ’Demokratiet i verden’ på Krogerup Højskole i juli.

Vejen til demokrati er lang, sej og indviklet. Det viser folkelig apati, voksende nationalistiske tendenser i de gamle demokratier, islamisternes fremmarch og kampen mellem dem og de sekulære kræfter i Mellemøsten samt Kinas voksende indflydelse med al tydelighed.

Kurset består af foredrag med eksperter, workshops, socialt samvær og udflugter til relevante organisationer, der arbejder med demokrati. Deltagere i kurset vil få viden, inspiration og kontakter til relevante aktører.

Kurset afvikles i samarbejde med det Danske Institut for Partier og Demokrati - DIPD - der arbejder med og støtter demokratiseringsprocesser i mange forskellige lande.

Læs mere på Krogerup Højskoles hjemmeside.

Er du en af vores nye praktikanter?

Interesserer du dig for FN? Og er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i NGO-verdenen i Danmark? Med et dansk fokus med globalt perspektiv? Så har vi nu åbnet for ansøgninger til praktik ved os til foråret

Ingen våbenhandel- eller transport til Saudi Arabien

I anledning af samråd om suspendering af eksport og salg af våben og dual-use-udstyr til Saudi-Arabien, anbefaler FN-forbundet et klart nej til våbenhandel og våbentransporter til Saudi Arabien og andre lande, som groft krænker menneskerettighederne