Det globale demokrati

Mød vores generalsekretær, Torleif Jonasson og tidl. udviklingsminister Christian Friis Bach, når de skal tale om ’Demokratiet i verden’ på Krogerup Højskole i juli.

Vejen til demokrati er lang, sej og indviklet. Det viser folkelig apati, voksende nationalistiske tendenser i de gamle demokratier, islamisternes fremmarch og kampen mellem dem og de sekulære kræfter i Mellemøsten samt Kinas voksende indflydelse med al tydelighed.

Kurset består af foredrag med eksperter, workshops, socialt samvær og udflugter til relevante organisationer, der arbejder med demokrati. Deltagere i kurset vil få viden, inspiration og kontakter til relevante aktører.

Kurset afvikles i samarbejde med det Danske Institut for Partier og Demokrati - DIPD - der arbejder med og støtter demokratiseringsprocesser i mange forskellige lande.

Læs mere på Krogerup Højskoles hjemmeside.

God sommer!

Sommeren er over os, og for mange venter ferien rundt om hjørnet. Sekretariatet er lukket for henvendelser i juli måned, men vi glæder os til efteråret, der venter

Savner du GLOBAL?

Den opmærksomme læser har nok bemærket det manglende medlemsblad her i juni. GLOBAL udkommer igen i september i et nyt format og med en ny redaktion bag sig. Står du nu og mangler den helt rigtige sommerlæsning, så kan du fornøje dig med tidligere numre af FN-forbundets medlemsblad her