Få overblikket over, hvad den kommende tid har på programmet af vores egne og samarbejdspartneres arrangementer med FN i fokus...

27. juni i Aalborg: Aalborg 7-Day Challenge: Can you break through the green barrier. Arr.: UNYA

20. - 24. august i FN Byen: NorWHO 2018 Conference. Arr.: NorWHO

27. - 28. oktober: FN-forbundets Landsmøde. Forhåndstilmelding kan ske via fnforbundet.nemtilmeld.dk/105/

God FN-nyhed: Global aftale om flygtninge på vej

I den forgangne uge har Flygtningedagen, 20. juni, været markeret rundt om i verden. Vores egen Ole Olsen har skrevet et indlæg som du kan læse her.

Praktik i efteråret 2018

Interesserer du dig for FN? Og er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i NGO-verdenen i Danmark? Med et dansk fokus med globalt perspektiv? Så kan det være, du er en af vores nye praktikanter.