FN-forbundet på Folkemødet 2018

Til www

Igen i år er vi selvfølgelig med på Folkemødet på Bornholm, når det løber af stablen den 14. - 17. juni. Og vi er stolte over at kunne sige, at det bliver med det største program, vi nogensinde har haft derovre.

Der skal tales cybersikkerhed, menneskerettigheder, udviklingsinvesteringer, konfliktløsning, EU, konventioner, Verdensmål, klima, migration… Og meget, meget mere. Vi skal spille om at redde kloden fra at gå under, og vi skal sprede kærlighed til Verden med vores globusser.

Skal du ikke med på Folkemødet i år kan du som altid følge med og stadig være med i debatten på Twitter via #globaltansvar og #fmdk Og på Facebook og Instagram vil du kunne se glimt fra dagene på solskinsøen.

Her får du et overblik over vores program i FN-forbundet, men husk også at tjekke hele Folkemødets program på www.folkemødet.dk

Torsdag den 14. juni:

Rigets tilstand - Danmarks implementering af verdensmålene i Verdensmålenes Telt (A2) kl. 17-18

Fredag den 15. juni:

Kan vi sikre udvikling og stabilitet i Afrika? Debat i Eurapabevægelsens Telt (J3) kl. 9-10

Cybersikkerhed: De digitale trusler for unge. Debat i Folkeoplysningens Telt (C21) kl. 11.50-12.50

Spil: Klodens Dilemma - kan du redde verdens klima? I baghaven ved Venstres Hus (D9) kl. 13.30-15

Human Rights of the Future. Debat i Europabevægelsens Telt (J3) kl. 18-19

Lørdag den 16. juni

Generalsekretær Torleif Jonasson taler på Speakers Corner kl. 11

Spil: Klodens Dilemma - kan du redde verdens klima? I Folkeoplysningens Telt (C21) kl. 13.30-15

Kan EU skabe fred i vor tid? Debat i Folkeoplysningens Telt (C21) kl. 15.10-16

FN-forbundets deltagelse på Folkemødet er igen i år støttet af Hermod Lannungs Fond.

God FN-nyhed: Global aftale om flygtninge på vej

I den forgangne uge har Flygtningedagen, 20. juni, været markeret rundt om i verden. Vores egen Ole Olsen har skrevet et indlæg som du kan læse her.

Praktik i efteråret 2018

Interesserer du dig for FN? Og er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i NGO-verdenen i Danmark? Med et dansk fokus med globalt perspektiv? Så kan det være, du er en af vores nye praktikanter.