Kom i praktik hos UNRIC

FN's Regionale Informationskontor (UNRIC) har til formål at sprede information om FN's arbejde, og hos UNRIC i Bruxelles søger de netop nu en ny praktikant til foråret 2018.

Der er brug for en dansktalende studerende eller nyuddannet med en solid akademisk baggrund og gode sproglige egenskaber inden for medier, kommunikation, statskundskab, internationale relationer, marketing, sprog, journalistik eller lignende, som vil afprøve deres viden og få praktisk erfaring.

>> Læs mere på www.unric.org

SEMINAR: Global Footprints

Sangeren Thomas Buttenschøn lægger for, når vi inviterer til en weekend med leg og læring om emner som sundhed, menneskerettigheder og klimaforandringer

Verdensmålene er rundet 2 år

Det fejrede vi sammen med en række andre organisationer i Climate Planet på Rådhuspladsen. Blandt festtalerne var landsformand Jørgen Estrup, der kom med en ikke svagt skjult opsang til regeringen.