Kom i praktik hos UNRIC

FN's Regionale Informationskontor (UNRIC) har til formål at sprede information om FN's arbejde, og hos UNRIC i Bruxelles søger de netop nu en ny praktikant til foråret 2018.

Der er brug for en dansktalende studerende eller nyuddannet med en solid akademisk baggrund og gode sproglige egenskaber inden for medier, kommunikation, statskundskab, internationale relationer, marketing, sprog, journalistik eller lignende, som vil afprøve deres viden og få praktisk erfaring.

>> Læs mere på www.unric.org

Ildsjæle for verdensfreden hædres

FN-forbundet blev dannet i 1970, men vores rødder kan spores helt tilbage til 1882 og Nobels Fredsprismodtager Frederik Bajer. Sammen med hans hustru, Matilde Bajer, dedikerede parret deres liv til at skabe forandring til det bedre for de mange. Det hædres nu med en mindeplade.

United in Change

I denne uge begynder vores nyeste kursus, United in Change, støttet af Erasmus+. Formålet er udbygge forståelsen for behovet for og vigtigheden af det multilaterale samarbejde blandt unge.