Kom i praktik hos UNRIC

FN's Regionale Informationskontor (UNRIC) har til formål at sprede information om FN's arbejde, og hos UNRIC i Bruxelles søger de netop nu en ny praktikant til foråret 2018.

Der er brug for en dansktalende studerende eller nyuddannet med en solid akademisk baggrund og gode sproglige egenskaber inden for medier, kommunikation, statskundskab, internationale relationer, marketing, sprog, journalistik eller lignende, som vil afprøve deres viden og få praktisk erfaring.

>> Læs mere på www.unric.org

God FN-nyhed: Global aftale om flygtninge på vej

I den forgangne uge har Flygtningedagen, 20. juni, været markeret rundt om i verden. Vores egen Ole Olsen har skrevet et indlæg som du kan læse her.

Praktik i efteråret 2018

Interesserer du dig for FN? Og er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i NGO-verdenen i Danmark? Med et dansk fokus med globalt perspektiv? Så kan det være, du er en af vores nye praktikanter.