Kom i praktik hos UNRIC

FN's Regionale Informationskontor (UNRIC) har til formål at sprede information om FN's arbejde, og hos UNRIC i Bruxelles søger de netop nu en ny praktikant til foråret 2018.

Der er brug for en dansktalende studerende eller nyuddannet med en solid akademisk baggrund og gode sproglige egenskaber inden for medier, kommunikation, statskundskab, internationale relationer, marketing, sprog, journalistik eller lignende, som vil afprøve deres viden og få praktisk erfaring.

>> Læs mere på www.unric.org

Verden har brug for mere FN

Finn Reske-Nielsen vejer ind i debatten og kommenterer på kritikken af det nuværende FN-system, der blev rejst af Christian Friis Bach i sidste uge, og maner til besindighed: ”Vi må ikke glemme alt det gode, FN også gør.”

Not Under the UN Flag

Den senere tids afsløringer af seksuelle krænkelser og overgreb i Oxfam er desværre ikke et isoleret problem. Ny kampagne fra WFUNA sætter fokus på problemet blandt FN’s fredsbevarende styrker.