Danske investeringer på kant med FNs retningslinjer

Ny udviklingspolitisk strategi

Guterres advarsel gælder ikke kun USA

Mere plads til civilsamfundet i FN

António Guterres’ første måned som FN’s generalsekretær

Politisk vilje til globalt ansvar savnes

Ny udviklingspolitisk strategi

strategi

'Som at sammenligne østers og liggestole'. Det er DIIS-forskeren Lars Engberg-Pedersens kommentar til den nye udviklingspolitiske strategi i hans blog på Globalnyt.

Helt konkret refererer han her til konkurrenceudsættelsen af bistanden til civilsamfundsorganisationerne, hvad der i sidste ende vil have store konsekvenser ikke bare for udviklingsarbejdet, men også for den folkelige forankring.

>> Læs hele kommentaren her

>> LÆS OGSÅ: Ny udviklingspolitisk strategi: Verden 2030

Få overblikket over, hvad den kommende tid har på programmet af vores egne og samarbejdspartneres arrangementer med FN i fokus...

Hans Rosling er død

Den svenske læge og statistiker Hans Rosling er død, i en alder af 68 år.

Guterres' vision for de Forenede Nationer

Antonio Guterres delte sin vision for et stærkere FN og en fredeligere verden med magasinet Newsweek, kort efter hans tiltræden som den nye generalsekretær for FN