FNs generalsekretær slår alarm for verden

9 historier, vi kommer til at følge i 2018

TimesUp

Making Migration Work For All

Lad os få Verdensmålene ned i lokal højde

#TimesUp?

Hashtagget #MeToo eksploderede, som tusindvis af kvinder og mænd delte deres historier om seksuelle overgreb og krænkelser. Bevægelsen tog sit afsæt i den amerikanske film-, tv- og teaterbranche, men det viste sig hurtigt, at det langt fra var forbeholdt underholdningsbranchen.

Hvordan ser det ud med ligestillingen i FN-systemet? Både på de bonede gulve og i felten? Er en feministisk udenrigspolitik svaret? Dét spørgsmål tog det britiske FN-forbund op i deres nyeste magasin. Læs med her.

USA skærer halvdelen af sit bidrag til UNRWA

FN-organisationen beder det internationale samfund om støtte til at fortsætte den vitale indsats for palæstinensiske flygtninge på sundhedsområdet, med nødhjælpsforsyninger og skolegang. Men det er ikke med bøjet hoved.

Nyt ikon for Verdensmål 10

Den 1. januar 2018 lancerede FN-systemet et nyt ikon for Verdensmål 10: Mindre ulighed. Find link til download af det nye ikon her