Mellem det nødvendige og det mulige

Helt uforståeligt lovudkast fra Regeringen

At blive mor som barn

Danmark på talerstolen i Geneve

NGOer tilbyder konkrete idéer til politisk handling på Verdensmålene

Almost a joke

FN-forbundet med i ny kritisk NGO-rapport

Hvad med Storbritanniens rolle i FN efter Brexit?

Trofast støtte af FN-forbundet er død

Hele verden samlet om klimaet i København

Pas på menneskerettighederne

Overtræder Danmark forbuddet mod tortur, når børn frarøves deres barndom på Sjælsmark?

Hele verden samlet om klimaet i København

synergi

FN Byen lagde rammerne til den første konference af sin slags, nemlig Klima og Synergi Konferencen, der samlede knap 400 deltagere fra hele verden. I fokus var at identificere centrale handlingspunkter for at styrke sammenhængen mellem klimaindsatsen og virkeliggørelsen af Verdensmålene.

>> Læs pressemeddelelsen

Landsmøde 2019

Skal du med til Landsmødet den 28. april? Så find alle de relevante bilag, tidsplan & dagsorden her.