Mellem det nødvendige og det mulige

Helt uforståeligt lovudkast fra Regeringen

At blive mor som barn

Danmark på talerstolen i Geneve

NGOer tilbyder konkrete idéer til politisk handling på Verdensmålene

Almost a joke

FN-forbundet med i ny kritisk NGO-rapport

Hvad med Storbritanniens rolle i FN efter Brexit?

Trofast støtte af FN-forbundet er død

Hele verden samlet om klimaet i København

Pas på menneskerettighederne

Overtræder Danmark forbuddet mod tortur, når børn frarøves deres barndom på Sjælsmark?

Hvad med Storbritanniens rolle i FN efter Brexit?

UKUN

Et forskningsprojekt på initiativ af det britiske FN-forbund peger på, hvordan Storbritannien risikerer at miste dets politiske kapital i både FN's Sikkerhedsråd og i Generalforsamlingen og står overfor alvorlige udfordringer i forhold til at beholde sin indflydelse, når Brexit bliver en realitet.

"Brexit will have an impact on the UK's standing at the United Nations. British diplomats will perform strongly but they will lose political capital because they are less able to align their campaigns in the Security Council and the General Assembly with the influence of their colleagues in Brussels."

>> Find & læs hele rapporten her

Landsmøde 2019

Skal du med til Landsmødet den 28. april? Så find alle de relevante bilag, tidsplan & dagsorden her.