Mellem det nødvendige og det mulige

Helt uforståeligt lovudkast fra Regeringen

At blive mor som barn

Danmark på talerstolen i Geneve

NGOer tilbyder konkrete idéer til politisk handling på Verdensmålene

Almost a joke

FN-forbundet med i ny kritisk NGO-rapport

Hvad med Storbritanniens rolle i FN efter Brexit?

Trofast støtte af FN-forbundet er død

Hele verden samlet om klimaet i København

Pas på menneskerettighederne

Overtræder Danmark forbuddet mod tortur, når børn frarøves deres barndom på Sjælsmark?

Trofast støtte af FN-forbundet, Asger Pedersen er død, 74 år gammel

asger

Asger Pedersen sammen med Kasten Fledelius under FN-forbundets repræsentantskabsmøde, april 2015

Asger var en ildsjæl for den mellemfolkelige relation mellem Danmark og Rusland. Vi lærte ham at kende i FN-forbundet, da han blev valgt ind i vores repræsentantskab tilbage i 1990 som forbindelsesled mellem FN-forbundet og Dansk-Russisk Forening - med perioder i bestyrelsen undervejs.

Vi vil huske Asger som den uundværlige drivkraft bag samarbejdet om den årligt tilbagevendende Ruslandskonference på Christiansborg; som den trofaste støtte til FN-forbundet og vores arbejde for den folkelige forankring af det multilaterale samarbejde; og ikke mindst for hans tolerance i mødet med andre, hans humoristiske sans og den altid korte vej til hans skæve smil.

Landsmøde 2019

Skal du med til Landsmødet den 28. april? Så find alle de relevante bilag, tidsplan & dagsorden her.