Forretningsudvalg og bestyrelse

DanMUN

Kollektive medlemsorganisationer

Eksterne repræsentationer

Foreninger og netværk vi er medlem af

Hvem er vi?

På denne del af hjemmesiden kan du se, hvilke personer der indgår i de forskellige valgte organer og øvrige grupperinger i Forbundet. Desuden er her blandt andet en oversigt over medarbejderne på sekretariatet.

Akut humanitært behov i Bangladesh

FN’s Fødevareprogram (WFP) er blandt de organisationer, der forsøger at hjælpe de mere end 300.000 mennesker, der er flygtet fra volden i Myanmar over grænsen til Bangladesh.

Der skal kæmpes for det

Man skulle ikke tro, at det kun er to år siden, at alle FN’s medlemslande vedtog de 17 Verdensmål, herunder nummer 16, hvor de 193 medlemslande alle lovede at »fremme retfærdige, fredelige og inkluderende samfund«. Sådan skriver Ole Olsen på FN's demokratidag.