Forretningsudvalg og bestyrelse

DanMUN

Kollektive medlemsorganisationer

Eksterne repræsentationer

Foreninger og netværk vi er medlem af

Hvem er vi?

På denne del af hjemmesiden kan du se, hvilke personer der indgår i de forskellige valgte organer og øvrige grupperinger i Forbundet. Desuden er her blandt andet en oversigt over medarbejderne på sekretariatet.

Vi søger praktikanter til foråret 2018

Interesserer du dig for FN? Og er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i NGO-verdenen i Danmark? Med et dansk fokus med globalt perspektiv? Så kan det være, du er en af vores nye praktikanter.

Danmarks overholdelse af konventionen om civile og politiske rettigheder

FN-forbundet har, sammen med 14 andre organisationer, netop sendt et brev til FN's menneskeretskomité som følger overholdelsen af konventionen om civile og politiske rettigheder.